Coosemans: "Klein mirakel om zo snel terug te zijn"

Nico Wieme
| 5 reacties
Coosemans: "Klein mirakel om zo snel terug te zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Colin Coosemans vierde tegen Lokeren vlugger dan verwacht zijn rentree na zijn klierkoorts. De Clubgoalie bedankte voor het vertrouwen met een clean sheet. "Lokeren dreigde enkel in de lucht."

Colin Coosemans viel na de match op Anderlecht uit met klierkoorts. Verwacht werd dat het seizoen erop zat voor de youngster van Club Brugge. Dat was buiten hemzelfd gerekend. "Klierkoorts kan maanden aanslepen. Het is dan ook een klein mirakel dat ik tegen Lokeren opnieuw tussen de palen stond. Ik had niet verwacht er zo snel terug bij te zijn."

De Gentenaar in Brugse loondienst moest niet lang nadenken toen coach Adrie Koster hem vroeg of hij fit was voor de strijd. "Deze middag net voor we de bus opstapten, zei de coach dat ik zou spelen. Gisteren hebben nog gebeld. Hij vroeg mij of ik mij klaar wou houden. De knoop was toen echter nog niet doorgehakt. Ik heb dit seizoen veel mooie momenten beleefd en wou iets terugdoen voor de Club en de fans."

Over de match op Lokeren kon Coosemans kort zijn. "We hebben een goede match gespeeld. Lokeren was nooit gevaarlijk. Ze dreigden enkel wat met hoge ballen. Na de rust hadden we er gerust nog enkele kunnen maken, maar dat hebben we nagelaten."

Europees?

Club is nog niet 100 procent zeker van Europees voetbal. Als Westerlo zijn 3-0-voorsprong tegen Cercle nog uit handen geeft, moet blauw-zwart nog vol aan de bak in de barrages tegen de buren. "Als Westerlo dit nog laat schieten, dan is er iets niet normaal. Daar zou ik mij toch serieus vragen bij stellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties