Delen: "Geen trip naar Ibiza dit jaar"

Delen: "Geen trip naar Ibiza dit jaar"
Foto: © SC

Westerlo leidt in de barragematchen van PO II met 3-0 tegen Cercle Brugge en vanavond kan er dus nog weinig foutlopen. Trainer Jan Ceulemans zal de nadruk dus kunnen leggen op de bekerfinale van volgend weekend.

"In principe kan er ons na die 3-0 nog weinig overkomen", zegt Jef Delen in Het Nieuwsblad. 'We gaan dan ook veel jongens laten rusten voor de bekerfinale, maar de vervangers zullen ook gemotiveerd zijn. We blijven op onze hoede. Bij ons is iedereen nog scherp terwijl het bobijntje van Cercle Brugge bijna af is. Bovendien zit Paulo Henrique bij ons in topvorm. Ik denk dat de trainer hem tegen Cercle zal laten rusten, maar Paulo wil zelf alles spelen. Hij aast op de titel van topschutter."

Door de drukke kalender dit seizoenseinde gaat er wel één traditie verloren. "Dit jaar gaan we niet naar Ibiza. Door die matchen in Play-off 2 en de bekerfinale is ons seizoen veel te lang. We zullen maar een drietal weken vakantie hebben en dus hebben we de traditie stopgezet. De jongste jaren waren ook steeds minder spelers die meegingen. Ik vind het echt spijtig, want we hebben dat zeker 13 jaar gedaan. En net nu we de beker kunnen winnen, is het voorbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties