"Club Brugge gaat veel plezier beleven aan Vazquez"

Fabian Morren
| 79 reacties
"Club Brugge gaat veel plezier beleven aan Vazquez"
Foto: © SC

Bij Club Brugge is men zeer overtuigd van de kwaliteiten van aanwinst Victor Vazquez. "Het is een speler met een absolute meerwaarde", zegt sportmanager Henk Mariman in de kranten.

"Het komt er nu vooral op aan om Vazquez zo snel mogelijk te laten integreren in zijn nieuwe werk- en leefomgeving", aldus Mariman. "Met dat proces zijn we al vandaag gestart, want het is de bedoeling dat onze aanwinst op het einde van de maand, als hij bij de groep aansluit, zich over niets nog zorgen moet maken."

"Het voetbal zal centraal staan. Vazquez moet in een gespreid bedje terechtkomen, zodat hij zich in de kortste tijd als een spelbepalende speler kan manifesteren. Zijn polyvalentie mag zonder twijfel als één van zijn vele sterke punten beschouwd worden."

"Het verwachtingspatroon voor Vazquez ligt niet hoger dan voor een andere nieuwkomer", benadrukt Mariman. "Bij elk transfer wordt er immers gehoopt dat het een voltreffer is, maar ik ben er heel zeker van dat Club Brugge aan dit talent veel plezier zal beleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties