Vader Molins: "Guillermo huilt heel veel"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Vader Molins: "Guillermo huilt heel veel"
Foto: © SC

Guilermo Molins is er mentaal onderdoor gegaan na zijn zware knieblessure. De 22-jarige Zweed gaat eerstdaags onder het mes. Anderlecht zal geen vervanger zoeken.

Molins blesseerde zich zaterdag in zijn eerste wedstrijd voor Anderlecht. Maandag kwam aan het licht dat naast de kruisband ook de meniscus geraakt is. Hij is wellicht zes maanden buiten strijd.

De blessure heeft de paars-witte aanwinst zwaar geraakt. “Guillermo huilt heel veel”, zegt vader Molins in Het Nieuwsblad. “Hij kan maar niet begrijpen waarom het hem is overkomen. Het was niet eens in een duel. Hij wilde een draaibeweging maken en zijn schoen bleef steken in het gras.”

“Hij zit echt diep in de put, maar je kunt het verleden niet ongedaan maken. Ik zeg hem dat hij naar de toekomst moet kijken.”

4,5 miljoen voor Legear
“Dit is een klap, maar we zullen geen nieuwe speler aantrekken voor de rechterflank”, zegt manager Herman Van Holsbeeck. “Als er een aanbieding is voor Legear zullen we wel eerst twee keer nadenken. Hij mag alleen weg bij een superbod.” Paars-wit wil 4,5 miljoen euro vangen voor de flankspeler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties