300% beter dan vorig jaar op één dag

Fabian Morren
| 194 reacties
300% beter dan vorig jaar op één dag
Foto: © SC

Zowat 3.000 fans van Beerschot zakten af naar de parking van het Olympisch stadion voor de jaarlijkse fandag. Het werd een groot feest op het Kiel.

De vrouwenploeg Beerschot A.D. zetten de nieuwe shirts nog eens extra in de kijker met een halve striptease-act. Nadien begonnen de spelers aan hun ronde. Eerst werden ze voorgesteld op het podium. Vervolgens stonden foto- en handtekeningensessies op het menu.

Materiaalman Jos Van Hout had de meest gesmaakte quote van de dag. Het was hem opgevallen dat de twee duiven in het vernieuwde logo zijn verdwenen. "Die hebben het voorbije jaar toch te veel op mijn schoenen gesch*ten", zei hij.

Jacky Mathijssen liet weten wat hij van zijn spelers verwacht. "Inzet, werkkracht, mentaliteit, goede sportieve resultaten, hulp van de supporters in de mindere momenten en gedrevenheid in alle geledingen van de club", aldus de coach.

De fanshop deed gouden zaken. De nieuwe shirts, sjaals en petjes gingen als zoete broodjes over de toonbank. "We hebben zaterdag meer dan 1500 truitjes verkocht in de fanshop. We danken de fans voor het enthousiasme. We hebben op 1 dag 3 keer meer verkocht dan vorig jaar op een heel seizoen!" aldus Jacques Vanderveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties