Frans Schotte verlaat Cercle Brugge als voorzitter

Melissa Maes
| 20 reacties
Frans Schotte verlaat Cercle Brugge als voorzitter
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Frans Schotte wenst zijn voorzitterschap bij Cercle Brugge te beëindigen op 1 januari 2012. Eind dit jaar zal Schotte het voorzitterschap van de Gezinsbond opnemen. “We wensen hem ontzettend veel geluk met zijn nieuwe verantwoordelijkheid.”

Cercle Brugge moet afscheid nemen van voorzitter Frans Schotte. “De Gezinsbond haalt een kanjer van een voorzitter binnen. Tegelijk zijn we hem ontzettend dankbaar voor alles wat hij voor Cercle Brugge deed”, klinkt de persmededeling.

Schotte werd in 2000 bestuurder van Cercle Brugge. Begin 2002 nam hij de voorzittershamer over van Paul Ducheyne. Onder de leiding van Schotte promoveerde groenzwart in 2003 naar eerste klasse.

Daarnaast werd de club opnieuw een financieel gezonde vzw. “De aanpak van voorzitter Schotte zorgde voor mooie sportieve resultaten. Hij waakte er ook over dat de waarden en de eigenheid van Cercle overeind bleven in de snel evoluerende en behoorlijk ingewikkelde voetbalwereld.”

Schotte ging in op het voorstel om erevoorzitter te worden van Cercle Brugge. Op 1 januari 2012 kan ondervoorzitter Paul Vanhaecke de fakkel overnemen van Schotte, maar die houdt zijn antwoord in beraad.

Cercle Brugge laat ook nog weten dat trainer Bob Peeters en de club een akkoord hebben bereikt over zijn contract. Groenzwart en Peeters werken zeker nog tot juni 2014 samen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties