Racing Genk drukt door voor Tshimanga

Racing Genk drukt door voor Tshimanga
Foto: © SC

Belgisch landskampioen Racing Genk blijft hard aan de mouw trekken van Derick Tshimanga. De linksachter van Lokeren wil ook komen, maar voorzitter Roger Lambrecht wil hem niet zomaar laten gaan. Er wordt ook nog gezocht naar een centrale verdediger.

Tshimanga gaf eerder al te kennen dat hij een overgang naar Genk ziet zitten. De Belgische international wil een stap hogerop zetten en kan bij de Limburgers Champions League spelen. Voorlopig vraagt Lokeren echter te veel.

Genk deed al een bod van 1,5 miljoen euro, maar de Waaslanders vragen minimaal drie miljoen euro. Mogelijk komt er deze week toch nog een deal. Zeker als Daniel Pudil naar Osasuna trekt. De Spanjaarden willen de Tsjech er nog steeds graag bij.

Ondertussen wordt er ook nog werk gemaakt van een extra centrale verdediger. Anele gaf aan zeker te blijven na de kwalificatie voor het kampioenenbal. Kevin De Bruyne zijn transfer naar Chelsea wordt wellicht volgende week afgerond. De flankspelers blijft wel nog zeker één jaar in de Cristal Arena spelen. Ook voor Jelle Vossen is er nog steeds interesse van Fiorentina en Porto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties