Van Heerden vindt maar geen nieuwe club

Jelle Vereecke
| 15 reacties
Van Heerden vindt maar geen nieuwe club
Foto: © SC

Elrio Van Heerden, kent u hem nog? De Zuid-Afrikaan, die in ons land uitkwam voor Club Brugge en Westerlo, zit op dit moment zonder club. De middenvelder werd onlangs nog afgetest bij een club in zijn geboorteland.

Elrio Van Heerden werd in 2006 door Club Brugge weggekaapt uit Denemarken. De Zuid-Afrikaan werd er snel een publiekslieveling, maar kreeg af te rekenen met blessureleed. Toen zijn contract niet meer werd verlengd, trok de middenvelder naar het Engelse Blackburn Rovers.

Daar kon Van Heerden ook niet doorbreken en via een omweg bij Sivasspor kwam de Zuid-Afrikaan vorig seizoen in Westerlo terecht. Maar ook daar brak Van Heerden geen potten. Ondertussen zoekt de middenvelder een nieuwe club in zijn thuisland, maar ook dat blijkt een probleem.

Van Heerden testte onlangs bij de Zuid-Afrikaanse eersteklasser Mamelodi Sundowns. Trainer Johan Neeskens was echter niet overtuigd van zijn prestaties en stuurde Van Heerden zonder pardon door. De 28-jarige Zuid-Afrikaan moet dus verder op zoek naar een nieuwe club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties