Interview "Er wordt te vaak alleen maar over De Bruyne gepraat"

Fabian Morren
| 23 reacties
"Er wordt te vaak alleen maar over De Bruyne gepraat"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne was de gevierde man bij Racing Genk. Het jonge talent scoorde drie keer tegen Club Brugge. Niet onlogisch dat er veel aandacht naar hem ging, maar voor Mario Been mag het allemaal wat minder.

Fabian Morren in Brugge

Er waren nog andere jongens die een puike wedstrijd speelden tegen Club. Dat stelde ook Been vast. “Er wordt te vaak alleen maar gepraat over namen als Kevin De Bruyne”, zo zegt de Genkse coach.

Zo kreeg tegen Club Fabien Camus zijn kans op het middenveld en deed dat voortreffelijk. “Fabien heeft niet zo gek veel gespeeld. Elke keer als ik een beroep op hem deed, liet hij echter zien dat hij heel veel kwaliteiten heeft. Als je ziet hoe hij tegen Club het overzicht bij die vijfde goal bewaart…”

”Dat is ook net het probleem. Ik heb heel veel jongens die op een bepaalde positie kunnen spelen en als trainer maak je daarin je keuzes”, vervolgt Been. “Alleen verdedigend hebben we minder keuzes. Maar Camus heeft het door zijn prestatie ook mij weer een stuk moeilijker gemaakt. Het lijkt me duidelijk dat hij in aanzien gestegen is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties