Exit Pudil en Tözser bij Genk?

Robby Morren
Robby Morren
| 257 reacties
Exit Pudil en Tözser bij Genk?
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De kans is reëel dat Racing Genk na de winterstop verder zal moeten zonder twee van zijn sterkhouders. Pudil en Tözser lijken andere oorden te zullen opzoeken.

Het contract van beide spelers loopt af op het einde van dit seizoen en het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat Pudil en Tözser geen nieuwe overeenkomst met Genk zullen ondertekenen. 

Het bestuur kan nog een, weliswaar beperkte, transfersom vangen indien het beide spelers in januari verkoopt en lijkt voor die optie te zullen kiezen. Eerder kon u al lezen dat Tözser alvast kan rekenen op heel wat belangstelling, waaronder die van Anderlecht.

Gewapend
Centraal op het middenveld is Racing Genk ook behoorlijk gewapend. Coach Mario Been heeft met Hubert, Simaeys (beiden momenteel nog geblesseerd), Camus, Hyland, Nadson en Vanden Borre een pak spelers die hij als centrale middenvelder kan uitspelen.

Anele
Verder is het ook afwachten of Anele nog voldoende gemotiveerd is om bij Genk te blijven. Hij was afgelopen weekend bijzonder boos nadat hij naar eigen zeggen werd uitgefloten en zei dat hij eens goed zou nadenken over zijn toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties