Reactie Mathijssen: "Scoren in de slotminuut is altijd leuk"

Tomas Taecke
| 10 reacties
Mathijssen: "Scoren in de slotminuut is altijd leuk"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen pakte met Beerschot in de slotfase van een zwakke wedstrijd een onverhoopt punt in Lokeren. De coach was blij met de late goal en neemt vrede met de puntendeling.

Tomas Taecke in Lokeren

"Scoren in de laatste minuut is altijd leuk", zei Mathijssen na afloop van de partij. "Ik ben absoluut niet tevreden over het spel dat we op de mat brachten. Zonder te willen oordelen over de tegenstrever denk ik dat ook Peter Maes ontevreden is".

"We hadden nochtans controle over de wedstrijd", zag Mathijssen. "Maar vanuit die controle hebben we veel te weinig gebracht. Veel mensen presteerden onder niveau".

"Gelukkig brachten de invallers nog iets bij. We konden even goed met lege handen vertrekken, bijgevolg ben ik wel blij met het punt dat we in de slotfase konden veiligstellen".

"Ik koos ervoor te starten met lopende mensen voorin, omdat de backs van Lokeren wel ruimte durven weggeven", verklaarde Mathijssen de invallersstatus van Sidibé. "Hij is als spits statischer, waardoor ik voor Porokara koos", aldus Jacky Mathijssen.

"Hopelijk kunnen we volgende week tegen Kortrijk een resultaat neerzetten", blikte de coach even vooruit. "In dat geval kunnen we de terugronde met een gerust gemoed aanpakken".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties