Alibec moet op de strafbank zitten van Brys

Alibec moet op de strafbank zitten van Brys
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Denis Alibec heeft het verkorven bij KV Mechelen. De van Inter geleende Roemeen werd gisteren door trainer Marc Brys van de training gestuurd en moest vandaag zelfs niet meedoen.

Johan Walckiers in Mechelen

Brys en Alibec hadden net voor de training een lang gesprek waar ook technisch directeur Fi Van Hoof werd bijgeroepen. De aanvaller ging na het gesprek terug naar de kleedkamer en moest zelfs niet meedoen aan de donderdagvoormiddagtraining.

"Ik heb al een aantal akkefietjes van Denis met de mantel der liefde bedekt dit seizoen", aldus Brys aan onze redactie. "Maar op een gegeven moment moet de speler zijn verantwoordelijkheid opnemen. Hij heeft een gouden hart, maar sommige spelers begonnen zich ook te ergeren en dan moet je ingrijpen. Hij moet zich bewust worden van zijn daden."

Bij KV Mechelen beraadt men zich nu over een straf voor de 20-jarige Roemeen. Hij zal dit weekend zeker niet tot de selectie behoren. Maar zijn toekomst bij Malinwa is ineens heel onzeker geworden. Hij wordt voor één jaar geleend van het Italiaanse Inter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties