Bolat sluit vertrek in januari niet uit

Thomas De Block
| 23 reacties
Bolat sluit vertrek in januari niet uit
Foto: © SC

De Turkse doelman Sinan Bolat is bezig aan zijn laatste seizoen bij Standard. De 23-jarige doelman vindt dat zijn prestaties niet naar waarde werden geschat door het Luikse bestuur en sluit een vervroegd vertrek niet uit.

Het contract van de Turkse international loopt eind dit seizoen af en het zit Bolat hoog da de Luikse club niet eerder met een contractverbetering kwam.

"Wat mij nog het meeste stoort, is dat er mensen van bovenuit afgelopen zomer, tijdens de transferperiode, altijd met mij kwamen praten. Hoe is het Sinan? Alles goed Sinan? Heb je nog iets nodig Sinan? Allemaal om ervoor te zorgen dat ik zou blijven."

"Maar eenmaal de transferperiode gedaan was, hebben ze mij niet één keer in de ogen gekeken. Nu beseft Standard blijkbaar dat het te laat is om de plooien glad te strijken", laat Bolat weten in HNB.

Normaal doet Sinan Bolat zijn contract bij Standard uit, maar de Turkse doelman sluit een vertrek in januari niet uit:

"Als er een grote club komt aankloppen, zou het dom zijn om niet te luisteren naar het aanbod. Een middenmoter of subtopper in een grote competitie zoals Engeland, Spanje of Duitsland, dat zegt me wel wat", besluit Bolat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties