Smolders: "Ik heb nog niet met andere clubs gepraat"

Fabian Morren
| 6 reacties
Smolders: "Ik heb nog niet met andere clubs gepraat"
Foto: © SC

Tim Smolders is na dit seizoen einde contract bij AA Gent en mag dus vrij met andere clubs praten. Dat deed de middenvelder echter nog niet.

"Ik heb echt nog nergens anders getekend. Maar het is normaal dat voor een speler van een club die tweede staat en einde contract is, belangstelling bestaat, dat weet ik ook. Maar de rest is speculatie", zegt Smolders.

"Ik zou nog altijd graag bij AA Gent blijven maar niet ten koste van alles. Er wordt weinig vordering gemaakt want de club blijft nog bij het voorstel voor één jaar terwijl ik toch minstens twee jaar zou willen. Ik heb me geen deadline vooropgesteld."

Misschien kan Smolders wel afscheid nemen van Gent met de titel. "Onze ambitie blijft Europees voetbal halen. De rest zien we wel. Maar we zijn er klaar voor. De stage was goed, onze oefenwedstrijd was goed", zegt hij in GvA

"We hebben een goed gevoel en we spelen weer frisser. In december was de frisheid toch wat weg, zowel fysiek als mentaal. Misschien missen we nog wat ervaring met het omgaan met de druk van bovenaan in het klassement te staan. Maar je weet nooit. Genk speelde vorig seizoen kampioen op basis van zijn jeugdig enthousiasme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties