Bekerwedstrijden lokken geen volk naar het stadion

Dirk Pieters
| 73 reacties
Bekerwedstrijden lokken geen volk naar het stadion
Foto: © SC

Het is duidelijk dat ook dit seizoen de supporters niet echt wakker liggen van het bekeravontuur van hun club. Voor de terugwedstrijden van de kwartfinales werden er nauwelijks kaarten verkocht tot nu toe.

Normaal zou de spanning te snijden moeten zijn in de Bekerwedstrijden, maar dit is in werkelijkheid wel helemaal anders. De terugwedstrijden van de kwartfinales staan woensdag op het programma, maar blijkbaar weinig mensen die er van wakker liggen. Volgens GVA zouden de vier terugwedstrijden in de kwartfinales samen nog geen 14.000 toeschouwers lokken. 

Gelukkig staat de wedstrijd tussen AA Gent en Lokeren nog op het programma. Voor die wedstrijd werden er nog relatief veel tickets verkocht. Tot dusver werden 6.300 tickets aan de man gebracht.

Vooral op het veld van Standard moet men spelen voor heel wat lege zitjes. Van de ruim 30.000 plaatsen werden er momenteel amper 3.000 verkocht. Ook op het Kiel had men alvast op veel meer gehoopt. De Antwerpse club verkocht tot op heden amper 1.500 kaarten aan de supporters voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Een 2-0 achterstand ophalen in een bekerwedstrijd lijkt toch niet echt een onmogelijke opdracht?

Bij derdeklasser Rupel Boom is het geloof op een stunt ook niet echt groot meer. De club hoopt uiteindelijk een 2.500 fans te lokken naar het stadion tegen Bergen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties