Reactie Ceulemans blij: "Strijden tot de laatste speeldag"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Ceulemans blij: "Strijden tot de laatste speeldag"
Foto: © SC

Jan Ceulemans kon woensdagavond opgelucht ademhalen. Zijn Westerlo won de degradatietopper tegen STVV met 0-3 en kan de strijd aangaan om play-off 3 te ontlopen.

Robby Morren in Sint-Truiden

Westerlo kende een moeilijk wedstrijdbegin op Stayen maar het eerste doelpunt viel op de juiste moment. "Jeroen trapte die 0-1 perfect binnen en dan nam bij ons het vertrouwen toe. In de tweede helft kregen we snel die strafschop, dan werd het 0-2 en dan kwam er meer ruimte voor ons. Het ging makkelijker, STVV werd zenuwachtig en we konden nog de 0-3 scoren. Als trainer en als club moeten wij zeer tevreden zijn", vertelde Ceulemans na de wedstrijd.

Play-off 3 vermijden
Westerlo diept de kloof met STVV uit en behoudt een kans om play-off 3 te ontlopen. "Deze vier wedstrijden bepalen waar wij kunnen eindigen. Tegen Lierse wordt het opnieuw een hele belangrijke wedstrijd maar deze zege geeft ons vertrouwen. Hopelijk kunnen we zaterdag bevestigen."

"We moeten het nu wedstrijd per wedstrijd bekijken, als we tegen Lierse kunnen winnen, dan strijden we mee om die play-off 3 te vermijden. Hoedanook, we zullen tot de laatste speeldag moeten strijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties