Coppens: "Gewacht op deze kans"
Tomas Taecke
| 3 reacties
Coppens: "Gewacht op deze kans"
Foto: © SC

Jo Coppens stond zondag verrassend bovenaan het wedstrijdblad aan groen-zwarte zijde. De doublure van Verbist speelde geen slechte partij en hoopt snel opnieuw onder de lat te mogen postvatten.

Tomas Taecke in Brugge

"Ik wist pas gisteren dat ik zou spelen", legde Coppens kort na de nederlaag uit. "Bram heeft zich geblesseerd op training waardoor ik zijn plaats moest innemen. Je weet dat er altijd een moment komt waarop je klaar moet zijn, speelkansen doen zich voor een tweede doelman vroeg of laat altijd voor".

"Ik heb me geamuseerd, alleen is het resultaat wat minder. Uiteindelijk werk je op training elke dag om te kunnen spelen. Ik ben jong en wil wat ervaring opdoen. Nu speel ik vooral op instinct en volg ik mijn gevoel, een doelman als Bolat die kan terugvallen op zijn ervaring en weet vaak op voorhand waar een bal zal komen".

"Het is moeilijk wanneer je weinig speelkansen krijgt, maar je moet natuurlijk blijven werken. Nu bekijk ik de situatie van week tot week en probeer ik er te staan wanneer dat nodig is. Aan het einde van het seizoen zullen we rond de tafel zitten en mijn situatie bespreken".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties