M'gladbach en Bayern gaan door; stunt voor Greuter Fürth

Greuter Fürth zorgde woensdagavond voor een stunt in de Duitse beker. Het versloeg Hoffenheim met 0-1. Ook M'Gladbach gaat door naar de volgende ronde na een 0-2 overwinning tegen Hertha.

Greuter Fürth hield goed stand in de wedstrijd tegen Hoffenheim. Toen de thuisploeg na een half uur met tien verder moest, rook de Tweede Bundesligist zijn kansen. Oliver Occean schoot zijn club naar de halve finale van de beker; 0-1.

Ook Borussia Mönchengladbach mag zich klaarmaken voor de volgende ronde. Ondanks het goede spel van Hertha trok de club toch aan het kortste eind. Na negentig minuten stond de stand nog een nul - nul, maar in de verlengingen lokte Igor De Camargo een strafschop uit. Daems liet de kans niet liggen en schoot zijn club op voorsprong. Oscar Wendt maakte er op het einde zelfs nog 0-2 van.