Interview Sollied: "Wij willen de tango dansen"

Melissa Maes
| 5 reacties
Sollied: "Wij willen de tango dansen"
Foto: © SC

Trond Sollied heeft zin om met stijl aan de play-offs te beginnen. "Wij nodigen de tegenstanders uit om de tango te dansen. Als je een goede partner vindt, dan breng je een mooie dans."

Melissa Maes in Gent

Op zijn eigen manier maakt Trond Sollied duidelijk dat hij hoopt mooi voetbal te kunnen brengen tijdens de play-offs, maar dat kan alleen maar als de tegenstander meedoet. “It takes two to tango”, is de duidelijke boodschap van de AA Gent-coach.

Standard trekt vanavond naar het Jules Ottenstadion om de eerste wedstrijd van PO1 af te werken. “Wij hebben twee goede wedstrijden gespeeld tegen de Rouches. We moeten hen niet vrezen, maar een Standard in vorm mogen we ook niet onderschatten.”

“Mijn spelers hebben er zin in, zij zien in hoe belangrijk de komende weken zullen zijn. Of die eerste wedstrijd moét worden gewonnen? Maak één wedstrijd niet te belangrijk.”

Sommige spelers steken niet weg dat ze ook nog willen strijden om de titel. “Je hebt dromers, aanvallers en realisten. Ik ben geen dromer, maar een realist. Iedereen zou tevreden moeten zijn als we de derde plaats behouden.”

De coach kan ook weer beroep doen op Yassine El Ghanassy, die een hele tijd sukkelde met klierkoorts. Is hij de joker voor AA Gent tijdens PO1? “The Joker? Niet die van Batman in ieder geval”, besluit Sollied.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties