Interview "Nu naar de hel van Stayen"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
"Nu naar de hel van Stayen"
Foto: © SC

Stef Wils is heel erg tevreden met de overwinning die Westerlo tegen STVV boekte maar de verdediger blijft op zijn hoede. Play-off 3 is nog niet beslist.

Stef Wils kreeg dit seizoen af te rekenen met heel wat blessureleed maar raakte tijdig fit voor de strijd in PO 3. "Het gaat stilaan beter, ik ben tevreden met het niveau dat ik haal. Ik heb wel nog meer speelminuten nodig om matchritme op te doen", vertelt de verdediger in een gesprek met onze redactie.

Play-off 3 kon niet beter beginnen voor Westerlo. Na een spektakelwedstrijd met 5 doelpunten en 2 rode kaarten tellen de Kempenaars al 6 punten voorsprong op Sint-Truiden.

"In die eerste match zat alles, dat was zoals voetbal moet zijn. We hebben alles meegemaakt in die match van afgelopen zaterdag. We hebben steeds de voetballende oplossing gezocht en we kregen de meeste doelkansen. Natuurlijk werd het met 10 man nog even moeilijk."

Rustig blijven
Stef Wils was uiteraard blij met de overwinning maar ook met de manier waarop zijn ploeg voetbalde. Toch benadrukt hij dat Westerlo beide voeten op de grond moet houden.

 Dit is een belangrijke overwinning. We tellen 6 punten meer dan STVV, we hebben dus een mentaal voordeel maar we moeten nu vooral rustig blijven en focussen. Nu wacht voor ons de hel van Stayen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties