Reactie De Mets: "G5 lacht niet meer met Kortrijk"

Tomas Taecke
| 24 reacties
De Mets: "G5 lacht niet meer met Kortrijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gertjan De Mets was één van de sterkhouders die KVK naar een 3-1-zege tegen Club Brugge loodste. Met een prachtige assist op Chavarria besliste de middenvelder vlak voor tijd de partij.

Tomas Taecke in Kortrijk

"Na de verloren bekerfinale en voor aanvang van PO1 is er veel gelachen geweest met Kortrijk", zei De Mets kort na de wedstrijd. Nu zal dit niet meer het geval zijn. Het is ook fijn om te zien dat topclubs genoodzaakt zijn de lange bal te gebruiken tegen KVK".

"Het is fantastisch om van Club te winnen. Ook mijn assist bij de beslissende goal deed me enorm veel deugd. Eigenlijk moest het 3-0 zijn geweest, maar door een onterechte strafschop werd het nog even spannend".

"Club was vandaag niet zo goed, maar dat heeft veel met onze prestatie te maken. Vorige week zei iedereen dat Anderlecht zwak was en werd er over onze prestatie niet gepraat. Hopelijk zal dit nu niet opnieuw het geval zijn".

"We moeten gewoon verder werken en enkel de volgende wedstrijd voor ogen houden. Er staat ons een zware week te wachten met opnieuw enkele topwedstrijden. We spelen tegen de grote vijf, dat betekent dat er geen eenvoudige matchen zijn".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties