Proto: "Verschil maken in thuismatchen"

Melissa Maes
| 25 reacties
Proto: "Verschil maken in thuismatchen"
Foto: © SC

De Anderlecht-spelers praten even niet meer met de pers, maar voor de clubwebsite maakte doelman Silvio Proto een uitzondering. "We moeten het verschil maken in thuiswedstrijden."

Na het verlies van AA Gent en Club Brugge kwam Anderlecht toch nog als winnaar uit het weekend. “De 0-0 op Sclessin was een prima resultaat voor ons. Eén punt halen op verplaatsing is altijd goed meegenomen en je kan niet verwachten dat we altijd gaan winnen in Luik”, klinkt het bij Silvio Proto.

“Natuurlijk had het er allemaal nog iets beter uitgezien als we op de eerste speeldag KV Kortrijk hadden geklopt, maar gedane zaken nemen geen keer. Zelfs al was Club Brugge gaan winnen in Kortrijk, dan nog was ik tevreden geweest over ons gelijkspel op Sclessin.”

“De nederlagen van AA Gent en Club Brugge verbazen me niet. Alle ploegen hebben het moeilijk op verplaatsing en ik denk dat dat zo zal blijven. Het zal er voor ons op aankomen om het verschil te maken in de thuismatchen, één of twee uitwedstrijden te winnen en gelijkspelen zoals we deden tegen Standard. Daarmee zou het moeten lukken”, besluit Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties