Bacca: "Klaar om van eerste minuut te spelen"

Melissa Maes
| 105 reacties
Bacca: "Klaar om van eerste minuut te spelen"
Foto: © SC

Carlos Bacca kreeg zondag tijdens de verloren partij tegen KV Kortrijk nog eens speelminuten van Christoph Daum. "Ik ben tevreden dat ik een kans kreeg en dat ik me kon tonen."

“Ik was ontgoocheld over het resultaat, maar ik ben tevreden dat ik een kans kreeg en dat ik me kon tonen. Al kan en moet ik nog meer brengen”, zegt Carlos Bacca in de kranten.

In Colombia was Bacca een grote vedette, maar in Brugge moet hij zich voornamelijk tevreden stellen met een plekje op de bank. “In Colombia volgen ze me op de voet en vragen ze me waarom ik niet speel. Maar ik kies nooit voor de makkelijkste weg.”

“Het was voor mij de uitdaging om naar Europa te komen. Ik moet me aanpassen. Ik was fysiek niet in orde in het begin omdat we in Colombia al op het einde van het seizoen zaten. Natuurlijk kwam ik naar hier om te spelen, maar ik wist dat ik tijd nodig zou hebben.”

“Nu ben ik klaar om van de eerste minuut te spelen als de trainer me nodig heeft. Ik hoop dat ik die kans zal krijgen om de coach te bedanken met doelpunten of assists.”

Wat kan Bacca Club Brugge bijbrengen? “Doelpunten, snelheid, kracht en mentaliteit. In Colombia speelde ik altijd als centrale spits, maar de coach zet me hier op training vaak op de rechterflank.”

“Met de ploeg willen we donderdag iets rechtzetten tegen Standard. We willen revanche nemen voor de nederlaag tegen KV Kortrijk”, besluit Bacca.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties