Reactie Buffel: "Het was zeker en vast penalty"

Fabian Morren
| 11 reacties
Buffel: "Het was zeker en vast penalty"
Foto: © SC

Thomas Buffel lijkt wel over een extra long te beschikken de laatste weken. "En toch voel ik de vermoeidheid niet", zegt hij.

Fabian Morren in Genk

Genk haalde uit zijn twee thuiswedstrijden het maximum van de punten. “We wisten op voorhand dat we een goed programma hadden en we hebben ze allebei gewonnen”, weet Buffel.

Al na enkele minuten werd Buffel gehaakt in het strafschopgebied tegen Kortrijk. “Mijn steunbeen werd geraakt. Ik probeerde nog recht te blijven, maar dat ging niet. Het was zeker en vast penalty”, laat de flankaanvaller er geen twijfel over bestaan.

Genk maakte pas na rust het verschil. “We hebben in de eerste helft heel goed gespeeld, alleen de efficiëntie was er nog niet. We kregen kansen, maar wisten dat we geduldig moesten blijven en niet panikeren”, aldus Buffel.

De derde plaats komt plots heel dichtbij. “We moeten nu naar onszelf blijven kijken. We hebben zaterdag tegen Anderlecht niks te verliezen.”

Buffel werkt hard en maakt tijdens de wedstrijd heel veel meters. “Ik heb inderdaad veel gegeven, maar dat is normaal. Ik heb op dit moment geen last van vermoeidheid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties