Reactie Vanhaezebrouck: "Betere start dan verhoopt"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Vanhaezebrouck: "Betere start dan verhoopt"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck kon vrede nemen met de puntendeling tegen Standard. De coach moest fel sleutelen aan zijn elftal en was dan ook best tevreden dat zijn jongens een gelijkspel tegen de Rouches konden afdwingen.

Robby Morren in Kortrijk

“De wedstrijd begon goed met twee doelpunten maar daarna ging de match dicht en slopen er langs beide kanten veel slordigheden in het spel. Er waren weinig kansen en geen goed voetbal”, was Vanhaezebrouck eerlijk op de persconferentie na de wedstrijd.

Excuus
“We hebben wel het excuus dat we verschillende jongens op plaatsen moesten zetten die ze niet gewoon zijn. Na 20 minuten moest ik dan ook een 17-jarige (Ragolle nvdr) inbrengen toen Tambe uitviel. We hebben toen de keuze moeten maken voor de lange bal maar dat is niet onze sterkte.”

Vanhaezebrouck gaf toe dat Standard in de tweede helft wel meer kwam opzetten maar Kortrijk bleef wel overeind. “In de tweede helft moesten we het spel meer ondergaan. In deze omstandigheden zijn we tevreden met 1 punt. We hebben weinig weggegeven en dat is onze verdienste.”

Goede start in PO 1
De coach is best tevreden met de start van zijn ploeg in PO 1. “We hebben nu na 4 wedstrijden al 2 punten ingelopen op Standard en Gent. Dat is alleszins beter dan verhoopt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties