Interview Goor: "Onze kansen blijven 50 procent"

Fabian Morren
| 1 reacties
Goor: "Onze kansen blijven 50 procent"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo staat op een punt van de eindronde met de tweedeklassers. Bart Goor waarschuwt echter nog voor de komende twee wedstrijden.

"We hebben 50 procent kans", blijft Goor wel erg bescheiden. "We moeten in Sint-Truiden voor een punt gaan spelen en zo weinig mogelijk kansen weggeven. Het zal in ieder geval anders moeten dan onze vorige wedstrijd ginder."

Westerlo verloor met 3-1 bij Sint-Truiden. "Het ging toen veel te makkelijk", analyseert Goor. "Op het kunstgras gaat het ook minder voor ons. Als je heel jaar op een gewoon veld traint, is dat moeilijk. Ik wijt er niet alles aan, maar het kunstgras is toch 50% de oorzaak van die nederlaag."

Sidibé en Reynaldo
Mogelijk ligt de verklaring ook in Sidibé en Reynaldo. De één was fysiek afwezig in Sint-Truiden vanwege een schorsing, de ander was onzichtbaar in die wedstrijd. "Sidibé is een heel sterke pion. Hij is altijd rustig aan de bal en kan de anderen laten aansluiten. Reynaldo maakt dan weer het verschil. Hij is een fantastische speler en zijn plek bij Anderlecht waard als hij zo speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties