Wilhelmsson: "Ik wil terug naar Anderlecht"

Tomas Taecke
| 142 reacties
Wilhelmsson: "Ik wil terug naar Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Christian Wilhelmsson solliciteert naar een terugkeer naar het Astridpark. De 32-jarige Zweed genoot tijdens de winterstop naar verluidt ook de belangstelling van Club Brugge.

In een gesprek met DH steekt Cristian Wilhelmsson niet onder stoelen of banken dat hij wil terugkeren naar Sporting Anderlecht. De Zweedse middenvelder, tussen 2003 en 2006 actief bij paars-wit, heeft een aflopend contract bij Al Hilal. Met zijn huidige club eindigde hij zopas derde in de Arabische competitie op vier punten van het Al Shabab van Michel Preud'homme.

"Vaak mijmer ik over een terugkeer naar Anderlecht", geeft 'Chippen' toe. "In Brussel is mijn carrière echt op gang geraakt. Er opnieuw aan de slag gaan zou de mooiste uitdaging in mijn loopbaan zijn".

De rechterflank hoopt eveneens deel uit te maken van de Zweedse selectie tijdens Euro 2012 deze zomer. "Als alles normaal verloopt, zal ik straks deel uitmaken van de 23-koppige selectie. Ik heb in ieder geval vertrouwen in de coach".

In hetzelfde gesprek wimpelde Wilhelmsson op subtiele manier een vraag af over de afgelopen wintermercato. "Of Club Brugge mij deze winter wilde binnenhalen? Je moet mij vergeven dat ik over dat onderwerp niet zoveel kwijt wil", lachte de middenvelder.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties