Reactie Padt: "We verdienden een punt"

Melissa Maes
| 17 reacties
Padt: "We verdienden een punt"
Foto: © SC

AA Gent keert met lege handen terug naar huis. Het 'experimentele team' van Trond Sollied toonde zich strijdvaardig in het Astridpark, maar het ontbrak de Buffalo's aan efficiëntie. "Dit is balen."

Melissa Maes in Anderlecht

Sergio Padt moest zich in het begin van de wedstrijd gewonnen geven voor het schot van Kanu. “Ik stond drie meter uit mijn doel, waar ik op dat moment ook hoor te staan. Maar de bal week af op de voet van Rémi Maréval, het leer ging met een boog mijn doel in.”

“Voor de rest had ik niet veel werk. We speelden een goeie wedstrijd, maar het is jammer dat die gelijkmaker niet viel. Vooraf weet je dat het een moeilijke match gaat worden zonder vier basisspelers, maar als je het spelbeeld bekijkt verdienden we een punt.”

Hoe was de sfeer in de kleedkamer? “We hebben allemaal gemengde gevoelens. Enerzijds zijn we teleurgesteld omdat we hier een punt konden halen, anderzijds toch tevreden met het spel dat we brachten.”

Zaterdag staat er opnieuw een wedstrijd op het programma. AA Gent ontvangt KV Kortrijk, een tegenstander die hen toch ligt. “Ik ga niet vooraf zeggen dat het een makkelijke match wordt omdat we al drie keer van hen wonnen.”

“Ik haal het voorbeeld van Club Brugge aan. Die wonnen drie keer van ons, maar bij het vierde onderlinge duel pakten wij de drie punten. We gaan KV Kortrijk dus zeker niet onderschatten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties