Peeters: "Weken zijn voorbijgevlogen in play-off 2"

Fabian Morren
| 1 reacties
Peeters: "Weken zijn voorbijgevlogen in play-off 2"
Foto: © SC

Bob Peeters kan vanavond met Cercle Brugge een eerste stap zetten richting de confrontatie met de nummer vier uit play-off 1. "Het is zoals in Parijs-Roubaix", zegt de coach.

Peeters vond de play-off 2 zelfs leuk. "Ik heb me fantastisch geamuseerd", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Mechelen, Leuven en Lierse waren tegenstanders met een leuke achterban, ook wij telden voor onze laatste thuismatch nog 8.000 fans"

"Met alle respect, maar de leukste matchen waren niet in Play-off 1 maar in Play-off 2 te zien. Denk aan onze 6-4 tegen OHL. De weken zijn gewoon voorbijgevlogen, het was een genot om naar te kijken. Natuurlijk hadden we liever in play-off 1 gezeten. Maar de eerlijkheid gebiedt te stellen dat we op het beslissende moment iets te kort kwamen."

Nu wacht een dubbele confrontatie met Bergen. Cercle lijkt favoriet. "Op basis van onze reputatie misschien wel, maar zij hebben iemand lopen die dit seizoen al 25 goals maakte (Perbet, red.). Het is zoals bij Parijs-Roubaix: aan de meet speelt vermoeidheid een rol, dan wint niet altijd de snelste. Wat mij betreft is het inzake kansberekening fiftyfifty."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties