Reactie Molins: "Volgend seizoen wordt het mijn jaar"

Molins: "Volgend seizoen wordt het mijn jaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guillermo Molins mocht op de voorlaatste speeldag zijn eerste volledige match afwerken. Het verlies dwarsboomde zijn feestje, maar toch was de Zweed tevreden dat hij er weer staat.

Molins voelde zich in het begin nog wat onwennig. "Ik moet toegeven dat het raar was", knikte de flankspeler. "Voor de eerste keer in elf maanden kon ik negentig minuten op het veld blijven staan. Ik ben heel blij voor mezelf en ook trots. Het was niet mijn beste wedstrijd, maar dat was nu bijzaak. Ik voelde me goed. Sommige acties lukten en sommige niet. De laatste vijfentwintig minuten waren mijn benen wel dood."

De zware blessure belette Molins niet om positief te blijven denken. "Het is hard geweest en ik had het nog nooit meegemaakt, maar dat is ook voetbal zeker? Ik ben nog maar 23 - al zie ik er misschien ouder uit - en heb nog een hele carrière voor me. Ik heb heel goed gewerkt met Lieven Maesschalck en de dokters. Zij hebben me een nieuwe knie gegeven."

"Volgend jaar wordt het jaar van Molins, daar ben ik zeker van. Trouwens, wat je niet doodt, maakt je sterker. Ik ben blij dat ik de laatste tien minuten van de wedstrijd tegen Club Brugge op het veld stond. Zo heb ik mee kunnen vieren met de rest. Ik heb me altijd een deel van de groep gevoeld. Nu neem ik twee-drie weken vakantie en daarna begin ik terug aan mijn knie te werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties