Reactie Vossen: "We zijn met glans geslaagd"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Vossen: "We zijn met glans geslaagd"
Foto: © SC

Racing Genk is tevreden dat de derde plaats een feit is. "Daar mogen we trots op zijn", zei Jelle Vossen na de nederlaag tegen Club Brugge. Al viel er toch ook enige ontgoocheling te bespeuren.

Robby Morren in Genk

Genk verloor met 1-2 tegen Club en moet zo vrede nemen met de derde plaats. "Ondanks de nederlaag tegen Club mogen we toch trots zijn. Voor het seizoen zou iedereen getekend hebben voor die derde plaats dus kunnen we trevreden zijn. Het opzet voor het seizoen was om de Europese poules te halen en dat hebben we met glans gedaan."

Teleurstelling
Toch was er toch ook een beetje teleurstelling in het Genkse kamp. "Teleurstelling omdat je zo dicht bij de Champions League-voorrondes bent en dat zien we nu aan onze neus voorbijgaan. Maar in PO 1 hebben we mooi voetbal gebracht en Europees voetbal is een mooie bekroning."

Geen risico
Vossen blesseerde zich aan de enkel na een trap van Hoefkens en moest vervangen worden. "Ik wilde geen risico nemen want ik had aan de rust al wat last van de lies en dan kwam die enkel er nog bij. Ik ben er dan voor de zekerheid maar af gegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties