Reactie Leko: "Nu sta ik gelijk met Proto"

Leko: "Nu sta ik gelijk met Proto"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Leko scoorde twee keer tegen Anderlecht. Het creatieve brein houdt er van om te spelen op het veld van Anderlecht, want normaal gezien scoort hij altijd in het Astridpark, of speelt er toch een goede wedstrijd.

Johan Walckiers in Anderlecht

Toch was hij niet tevreden. "Als je hier twee keer scoort, moet je er ook voor zorgen dat je resultaat haalt. Zo veel gebeurt het niet dat je twee keer scoort op Anderlecht. We hebben echter ook cadeau's uitgedeeld", begon Leko.

De Kroaat legde er echter toch maar mooi weer twee in het mandje. "Ik speel hier graag. Ik hou van grote wedstrijden tegen grote clubs. Voor de wedstrijd had ik nog tegen Maric gezegd dat ik hier geen slechte match kan spelen, nog nooit gedaan. Tegen grote clubs krijg je ook meer ruimte omdat zij aanvallen."

Zijn eerste goal scoorde hij met een heel mooi opwippertje. "Twee jaar geleden heeft Proto een penalty van mij gestopt. Ik heb nagedacht wat ik zou doen. Na de match heb ik hem gezegd dat we nu gelijk staan", lachte Leko.

Er lijkt geen sleet te zitten op de 34-jarige middenvelder. "Ik voel me zelfs beter dan ik dacht. Op mijn 34ste voel ik me fysiek heel sterk. Ik hoop dat het zo blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties