Henkinet: "Ik weet weinig van Dessel"

Fabian Morren
| 2 reacties
Henkinet: "Ik weet weinig van Dessel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Henkinet werd bij Standard door de komst van Eiji Kawashima gedegradeerd tot derde doelman. Daarom verkoos de doelman een uitleenbeurt aan neo-tweedeklasser Dessel Sport.

“Ik speelde vorig seizoen 30 wedstrijden bij de beloften en Standard leek tevreden”, doet Henkinet zijn verhaal in HLN. “Na de blessure van Bolat zou Moris nummer één worden en ik nummer twee. Met de komst van Kawashima zag ik het niet meer zitten bij de Luikenaars, waar ik nog wel een driejarig contract heb. Ik wou absoluut spelen, zodat tweede klasse mij toch wel een ideale leerschool leek.”

“Ik blijf wel eigendom van Standard en keer normaal na het seizoen terug naar Luik”, vervolgt de 20-jarige keeper. “In de voormiddag zal ik trainen bij Standard en ’s avonds train ik dan bij Dessel. Ik blijf prof. Momenteel revalideer ik nog van een spierscheur, maar ik denk dat ik over een week opnieuw fit zal zijn. Ik weet weinig van Dessel alhoewel ik er al eens tegen speelde, vier jaar geleden. Ik was toen, als 16-jarige, bankzitter bij Tongeren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties