Smolders voelt zich uitstekend bij Cercle

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Smolders voelt zich uitstekend bij Cercle
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Tim Smolders heeft zijn overstap van AA Gent naar Cercle Brugge uitstekend verteerd. De middenvelder voelt zich prima bij zijn nieuwe club.

Smolders is ondertussen bijna 32 en heeft er al een rijkgevulde carrière opzitten. Zo was hij actief bij Club Brugge, Charleroi en AA Gent. Hij is tevreden dat hij nu bij Cercle voetbalt, een club waar hij heel goed werd ontvangen en die volgens hem over veel potentieel beschikt.

"Mijn vrouw is van Brugge en ik kende de meeste van mijn ploegmaats al. Ik heb dus weinig problemen gehad wat betreft aanpassing. Ik ben heel goed ontvangen geweest in deze groep, de integratie is bijzonder vlot verlopen", vertelt Smolders in een gesprek met Voetbalkrant.

De middenvelder heeft na enkele weken gezien dat er heel wat kwaliteit schuilt bij Cercle Brugge. "We hebben het op de openingsspeeldag super gedaan, er zijn veel jongens die een pluim verdienen. Cercle beschikt over een kern met goede spelers. Wij kunnen goed voetbal brengen en zijn snel in de omschakeling. Zelf probeer ik hard te werken voor de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties