Reactie Essevee: "PO1 is niet onze ambitie"

Tomas Taecke
| 44 reacties
Essevee: "PO1 is niet onze ambitie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve Colpaert is alvast één van de Essevee-spelers die beide voeten na de zes op zes op de grond houdt. "PO1 is dit seizoen niet de ambitie van Zulte Waregem", weet de verdediger.

Tomas Taecke in Waregem

"Zes op zes tegen Standard en Gent: ik denk dat we alleen maar tevreden kunnen zijn", wist Steve Colpaert in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Toch moeten bepaalde zaken nog verbeteren. Net als op Standard moeten we de bal nog beter in de ploeg weten te houden, zeker in geval van een numerieke meerderheid".

"Achterin loopt alles van een leien dakje. Dat we nog geen velddoelpunt tegenkregen geeft ons vertrouwen. Het is een voordeel dat we ook vorig seizoen met dezelfde vier verdedigers op de mat stonden. De coach heeft enorm veel vertrouwen in ons kwartet".

"Over PO1 moeten we niet praten. Eerst en vooral is dit nog veel te vroeg en bovendien is dat niet de ambitie van deze club. We willen een rustig seizoen doormaken en bekijken wedstrijd per wedstrijd".

"Of Berrier bij Zulte Waregem blijft? Dat moet je aan hem vragen. Vooral in offensief opzicht is hij enorm belangrijk voor ons. Zoals je vandaag kon zien, kan hij echt het verschil maken. Ik denk dat hij een blessurevrij seizoen wil draaien en misschien volgend jaar een nieuwe stap zal zetten".

"Terwijl we vorig seizoen nogal op zijn 'Hollands' speelden, hanteren we nu een ander systeem. De stijl van Kalezic lag ons niet helemaal. Francky Dury kent de club goed en weet hoe Zulte Waregem moet voetballen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties