AZ: "Geen last-minute transfer eind augustus"

Mathias Dumarey
| 82 reacties
AZ: "Geen last-minute transfer eind augustus"
Foto: © SC

AZ Alkmaar waarschuwt Anderlecht vandaag in GvA in verband met de mogelijke overgang van de Finse verdediger Niklas Moisander naar het Astridpark. "Eind augustus gaan we hem niet meer verkopen", klinkt het in het noorden van Nederland.

Mocht Anderlecht zich eind augustus kunnen plaatsen voor het kampioenenbal, dan komen er weer wat financiële middelen vrij en zouden de Brusselaars een nieuwe poging kunnen doen om Niklas Moisander los te weken bij AZ Alkmaar. Maar de Nederlanders weten nu al dat ze de Fin tijdens de laatste dagen van de mercato niet meer van de hand zullen doen.

Anderlecht had bijna elf miljoen euro vast na de transfer van Matias Suarez naar Rusland, maar dat feestje ging dus niet door. Moisander kon meteen zijn Anderlecht-droom opbergen. Die droom lijkt nu trouwens definitief voorbij: "We hebben slechte ervaringen met last minute transfers. Als ze bij Anderlecht graag Moisander willen, zullen ze snel een signaal moeten geven. Wij moeten zelf ook nog vervanging kunnen regelen voor de grens van 1 september", is Toon Gerbrands, de AZ-directeur, duidelijk.

Het enige wat Anderlecht kan doen, is meteen een riante uitgangspositie bijeenvoetballen in de heenwedstrijd van de play-off van de Champions League. Enkel dan kan een berekend risico worden genomen door de Brusselaars.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties