Reactie Vadis: "Voorsprong telkens uit handen geven is toeval"

Tomas Taecke
| 31 reacties
Vadis: "Voorsprong telkens uit handen geven is toeval"
Foto: © SC

Blauw-zwart gaf net als tegen Kopenhagen de voorsprong meermaals uit handen. "We moeten dit kunnen vermijden, maar het is puur toeval dat het vijf keer in één week gebeurt", wist Vadis na de partij.

Tomas Taecke in Mechelen

"We komen drie keer op rij op voorsprong en gaan toch niet met de volle buit naar huis", betreurde Vadis na afloop in de mixed zone. "We hebben wel wat foutjes gemaakt en aan de overzijde kregen we nog drie, vier goeie kansen om de zege te grijpen".

"Op Mechelen is het altijd lastig. Ik denk dat het eerder toevallig is dat we driemaal een voorsprong uit handen geven. Anderzijds is het positief dat we drie keer scoren, alleen mogen we niet zoveel doelpunten slikken. Of dit de schuld is van de verdediging? Zeker niet, we strijden met het hele elftal. De inzet was er nochtans vandaag, maar het mocht niet wezen".

"De voorbereiding op deze wedstrijd was niet ideaal. Het was heel warm en de nederlaag tegen Kopenhagen zat nog in ons achterhoofd. We kwamen ook niet meteen in ons spel en gebruikten te vaak de lange bal. Maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich honderd procent heeft gegeven", aldus Vadis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties