Biglia: "Ik wil nog steeds een transfer"

Biglia: "Ik wil nog steeds een transfer"
Foto: © SC

Lucas Biglia heeft het plan om Anderlecht te verlaten nog steeds niet opgegeven. De kapitein van paars-wit wil een transfer naar een betere club, maar aan de Russische roebels zal de landskampioen hem alvast niet verliezen.

"In een beter kampioenschap spelen, is de enige manier om in de nationale ploeg van Argentinië te geraken en dat blijft mijn grote objectief", aldus Biglia in Le Soir. "Ik wil Anderlecht verlaten, maar de club is nog steeds mijn werkgever en ik voel me heel goed in België. Als ik op het terrein sta, denk ik aan Sporting. Er buiten, dat is iets anders."

Maar Biglia moet wel de kans krijgen, want Anderlecht wil geld zien voor zijn middenvelder die in 2006 voor ongeveer 4,3 miljoen euro (duurste transfer in de geschiedenis) gehaald werd. "De prijs die Anderlecht vraagt (acht miljoen euro, nvdr.) is hoog, maar ik heb dat aanvaard toen ik mijn contract verlengde tot 2015. De enige clubs die zich tot nu toe meldden waren niet van een hoger niveau dan Anderlecht. En naar Rusland wil ik niet vertrekken. Ik wil naar een club die minimum Europa League speelt. Op mijn 33ste of zo wil ik wel denken aan het geld, nu primeert het sportieve."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties