Jeugdproduct tekent bij Zulte Waregem

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Jeugdproduct tekent bij Zulte Waregem
Foto: © SC

Jeugdspeler Klaas De Rock (19) heeft woensdag een profcontract getekend bij SV Zulte Waregem. De aanvaller zette zijn krabbel onder een overeenkomst voor 2,5 seizoenen. "Hard trainen is nu de boodschap", aldus De Rock.

De jonge aanvaller zette al vier maal in vijf matchen de netten bol in beloftenwedstrijden dit seizoen en haalde al enkele keren de A-kernwedstrijdselectie.

 “Dit is het mooiste cadeau dat ik me kon inbeelden voor mijn verjaardag. Ik heb vorig seizoen heel wat progressie kunnen boeken bij de beloften met enkele doelpunten en assists. Ik trainde al regelmatig mee met de A-kern en zat ook op de bank in de competitiematchen tegen Standard en Bergen. Dit heeft mijn integratie in de groep zeker versneld. Mijn eerste profcontract is een schitterende beloning, waarvoor ik hard gewerkt heb”, vertelt een enthousiaste Klaas De Rock.

De jonge aanvaller beseft dat hij er nog niet is. “Ik weet dat ik nog een lange weg af te leggen heb. Mijn explosiviteit en traptechniek zijn sterke punten, maar ik weet dat ik bijvoorbeeld op fysiek vlak nog heel wat moet groeien. Keihard trainen is dus de boodschap. Jens Naessens heeft zich ook stelselmatig ontwikkeld en grijpt nu de kansen die hij krijgt ondanks de grote concurrentie. Dat wil ik ook doen. Trainen, trainen, trainen en dan zie ik wel wat volgt”, besluit Klaas De Rock

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties