Bergen haalt jonge Franse doelman in huis

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bergen haalt jonge Franse doelman in huis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AEC Bergen heeft zich vandaag versterkt met de 19-jarige Franse doelman Geordan Dupire. Hij tekende voor twee jaar bij 'de Draken'.

Geordan Dupire speelde in de jeugd voor Valenciennes en Lens en kwam de voorbije twee seizoenen uit voor eersteklasser FC Lorient waar hij vierde doelman was. Hij speelde vooral wedstrijden in het tweede elftal van de Bretoenen dat uitkomt in de vierde divisie in Frankrijk.

Dupire tekende in Bergen een contract voor twee seizoenen met een optie op nog eens twee bijkomende jaren. "Ik wil mijn carrière voortzetten in een professionele omgeving bij een club op het hoogste niveau. Ik ken Cédric Berthelin hier ook een beetje van mijn periode bij Lens. Mijn sterke punten zijn hoge ballen. Ik moet echter vooral nog werken mijn spelinzicht en ook nog wat aan maturiteit winnen", aldus Dupire op de website van de club.


Vanavond (vrijdag) spelen de Rode Duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties