Ibou vertrekt niet in januari

Koen Schaaphok
| 7 reacties
Ibou vertrekt niet in januari
Foto: © SC

Een aanvaller die prestaties levert zoals Ibou doet namens Oud-Heverlee Leuven kan altijd rekenen op aandacht van andere clubs uit binnen- en buitenland tijdens de winterse transferperiode. Ibou is geen uitzondering.

Toch wil manager Mogi Bayat alle OHL-fans die vrezen voor een vertrek van de topschutter geruststellen. “Het is normaal dat iemand met de kwaliteiten van Ibou opvalt en zeker als hij in deze fase van de competitie ook nog eens de leider van het topschuttersklassement is.”

Ibou zal in ieder geval nog de kans krijgen om de titel van topschutter namens OHL binnen te halen. “Er zal veel interesse zijn voor hem in januari, maar ik kan de supporters alvast geruststellen. Ibou doet het seizoen sowieso in Leuven uit", aldus Bayat, die ‘uit respect voor trainer Ronny Van Geneugden’ Ibou zou hebben aangeraden tot het einde van het seizoen in Leuven te blijven, aan Het Nieuwsblad.

“Nadien is het klaar en duidelijk. Ibou zal deze zomer naar een absolute topclub verhuizen”, klinkt het straf bij Bayat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties