Reactie Buyens: "Niet tevreden met gelijkspel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Buyens: "Niet tevreden met gelijkspel"
Foto: © SC

Buyens vond dat Standard de drie punten verdiende op het veld van Zulte Waregem. Hij was dan ook ontevreden met het 0-0 gelijkspel. "In die eerste helft moeten we minstens twee goals scoren. We hadden toen echt veel grote kansen."

Sander De Graeve in Waregem

Vooral voor de rust was Standard de betere ploeg. “Beide ploegen gingen echt voor de drie punten vandaag. Wij hadden uiteindelijk de beste kansen, vooral in de eerste helft. Over ons spel in die eerste helft ben ik erg tevreden. We moesten alleen nog de kansen afwerken.”

Tijdens de rust moest Vainqueur naar de kant met een blessure, dat had volgens Buyens een grote impact: “We moesten ons aanpassen na het verlies van Vainqueur. We leden te makkelijk balverlies. Persoonlijk klikt het ook tussen Vainqueur en mezelf op het middenveld.”

Na de rust kwam Zulte Waregem beter in de wedstrijd: “Kawashima moest enkele keren ingrijpen maar dat is ook zijn job. Ik ben ontgoocheld over het resultaat, we moesten onze kansen afwerken. We mogen het echter niet op de aanvallers steken. Je wint en verliest als ploeg. Nu gaan we gewoon vol voor de winst tegen Lierse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties