Reactie Nuytinck: "We zijn klaar voor Milan"

Nuytinck: "We zijn klaar voor Milan"
Foto: © SC

Bram Nuytinck mocht zich meer toeleggen op het aanvallend werk dan normaal tegen Kortrijk. "We waren heel de wedstrijd de baas", gaf de verdediger het overduidelijke aan.

Johan Walckiers in Anderlecht

"We domineerden heel de wedstrijd, alleen het scoren ontbrak", knikte Nuytinck die zelf ook een fantastische kans kreeg om de score te openen. "Ik schiet en die bal komt terug voor mijn voeten. Ik dacht dat ik hem er maar in te trappen had, maar hij ging ver over. Ongelooflijk toch. Ik wou zo graag scoren dat ik het te snel wou doen. Weet je wat het is? Ik wil zo graag winnen dat je op een gegeven moment toch wat gefrustreerd raakt als het maar niet wil lukken. En dan wil je het te overhaast doen."

De samenwerking met Cheikhou Kouyate is in een paar maand een geoliede machine geworden. "In het begin was het even wennen, maar nu zijn we echt op elkaar ingespeeld. We begrijpen elkaar zo goed dat we zelfs geen woorden nodig hebben. De ene keer gaat hij mee naar voor, de andere keer ik", aldus nog Nuytinck.

Woensdag komt met AC Milan een tegenstander van een ander kaliber. "Ik denk dat we klaar zijn. Ik wil die wedstrijd zo graag winnen. Ok, het is een ander niveau, maar wij zijn de laatste weken ook heel sterk bezig. En ons spel mag gezien worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties