Reactie Gillet:"Meer ervaring bij Milan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Gillet:"Meer ervaring bij Milan"
Foto: © SC

Anderlecht verloor thuis met 1-3 van AC Milan. Er zat meer in voor paarswit dat in de eerste helft de betere ploeg was. Gillet baalde achteraf, vooral het eerste doelpunt van Milan zat hem dwars.

Sander De Graeve in Anderlecht

"In de eerste helft hadden we alles onder controle. Ze waren niet gevaarlijk en wij kregen de grootste kans via Jovanovic. Het is jammer dat we dat dan weggooien met die snelle tegengoal net na de rust. We wilden hetzelfde ritme, dezelfde concentratie brengen als in de eerste helft. Dan gebeurt zoiets (zucht)."

Volgens Gillet was de ervaring van Milan belangrijk: "Je moet geen groot voetbalkenner zijn om te weten dat Milan op dit niveau de meeste ervaring heeft. In de eerste helft hebben ze zich niet laten verleiden tot blind aan te vallen, ze kwamen met veel realisme en maturiteit voetballen. In de tweede helft hadden ze dan de klasse om het af te maken."

Gillet gaf de hoop niet op na die tegengoals: "Zeker na de 1-2 van De Sutter gingen we er terug in geloven, ook met tien tegen elf. Je voelde ook dat het publiek opnieuw hoop kreeg. We kregen nog een kleine kans op 2-2 maar na die 1-3 van Pato weet je dat het gedaan is. We hebben alles gegeven, het verlies is hard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties