Reactie Kujovic: "Bordeaux maatje te groot"

Tomas Taecke
| 51 reacties
Kujovic: "Bordeaux maatje te groot"
Foto: © SC

Vladan Kujovic moest zich donderdagavond vroeger dan verwacht omdraaien na het openingsdoelpunt van Jussiê. De Servische doelman geeft toe dat Bordeaux te sterk was en weet dat Club zich zal herstellen in competitieverband.

Tomas Taecke in Brugge

Na vijf dagen voorbereiding op de Europese opdracht tegen Bordeaux was het al na twee minuten raak. Kujovic laakt het slappe verdedigen aan blauw-zwarte zijde en geeft ook eerlijk toe dat de huidige nummer twee in de Ligue 1 een maatje te groot was voor dit Club.

"Als je op dit niveau twee dergelijke doelpunten weggeeft, wordt het heel moeilijk", wist Kujovic kort na het laatste fluitsignaal. "Een vroeg tegendoelpunt is altijd pijnlijk, maar toch moet je er bijgevolg negentig minuten vol voor gaan. Na de rust hebben we getoond dat het beter kan en kregen we ook enkele kansen. Helaas was het onvoldoende om aanspraak te maken op één of meer punten".

"De tegendoelpunten vielen veel te gemakkelijk. Bordeaux heeft onze fouten op de juiste momenten afgestraft en hield de bal verder goed in de rangen. Terwijl wij -vooral na de pauze- niets konden aanvangen met ons balbezit, was dit de sterkte van Bordeaux. Na twee wedstrijden kunnen we besluiten dat ze te sterk waren voor ons en kunnen we hen alleen maar feliciteren".

"Nu moeten we ons concentreren op de volgende competitiematch tegen Charleroi. Ook onder de nieuwe trainer koesteren we dezelfde ambities. Na de zege tegen Waasland-Beveren mogen we positieve conclusies trekken, ook al is er met de nieuwe coach een aanpassingsperiode vereist. Ik geloof zeker nog in deze groep die naarmate het seizoen vordert wel zal groeien. We hebben nog steeds onze beste kant niet laten zien", aldus Vladan Kujovic.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties