Stunt Charleroi opnieuw tegen Kortrijk?

Stunt Charleroi opnieuw tegen Kortrijk?
Foto: © SC

Sporting Charleroi staat dankzij de winst van Waasland-Beveren vorig weekend amper een schamel puntje meer boven de 15e plaats. Om terug iets meer ademruimte te krijgen, wordt er dus best gewonnen tegen Kortrijk.

Charleroi staat stilaan met de rug tegen de muur. Het won in november geen enkele wedstrijd en ligt uit de beker. Kortrijk van zijn kant staat voorlopig in de top-6 en kan zich daar mits winst iets vaster innestelen. Toch zijn de Kortrijkzanen maar best op hun hoede: in de heenwedstrijd ging Charleroi dankzij een doelpunt van Kudemor met 0-1 winnen in het Guldensporenstadion.

Bij Charleroi is zowat het hele middenveld geblesseerd, maar Escoe kan wel spelen. Hij ging namelijk in beroep tegen zijn schorsing van drie speeldagen. Kortrijk mist Matton, Pavlovic en Ragolle.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Kortrijk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op de underdog Charleroi zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Winst van Kortrijk levert bij een gok van 60 euro 141 euro op, een gok op Charleroi levert aan dezelfde inzet 171 euro op.  .

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties