Reactie Gillet: "Beter dat ik nu slecht speel dan tijdens crisis"

Gillet: "Beter dat ik nu slecht speel dan tijdens crisis"
Foto: © SC

Guillaume Gillet speelde absoluut niet zijn beste wedstrijd voor Anderlecht. Op het einde werd hij door de eigen supporters zelfs op de korrel genomen.

"Het was slecht, zeker in de tweede helft, maar we pakken wel acht op acht na deze mindere prestatie", vertelde Gillet. "Het is zeker een succes tegen een ploeg die nog in de topzes stond enkele weken geleden en dat tot voor deze match ons zwart beest was. We gaan onszelf niet beginnen bekritiseren in een periode waarin alles toch loopt. Ik heb de indruk dat hoe meer men fluit, hoe slechter het loopt."

Jijzelf ontsnapt ook niet aan de kritiek. "Ik weet het, maar beter dat ik dat heb in een periode waarin alles goed loopt dan in een crisis. De mensen mogen me bekritiseren. Ikzelf kijk niet naar van welke kant de doelpunten komen."

Over zijn toekomst is hij duidelijk. "Ik lees ook dat ik naar hier of daar kan, maar ik heb nooit gezegd dat ik Anderlecht wil verlaten en zeker niet in januari. Ik hou van deze club en ik wil hier mijn sporen nalaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties