Verhaeghen heeft begrip voor Vanoppen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 438 reacties
Verhaeghen heeft begrip voor Vanoppen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jos Verhaeghen, de voormalige voorzitter van Beerschot, ziet het niet meer goed komen tussen hem en de Antwerpse club. Toch heeft hij geen leedvermaak met voorzitter Vanoppen: "Die mens slaapt meer niet dan wel, geloof me."

Verhaeghen maakte het dan ook allemaal zelf mee. “Ik wens Beerschot het beste en het doet me iets als ik Patrick Vanoppen voor de poorten van het stadion zie discussiëren met supporters. Net opdat ik het zelf ook vaak genoeg heb meegemaakt. Die mens slaapt meer niet dan wel, daar lach ik niet mee”, aldus Verhaeghen aan Het Nieuwsblad.

Toch ziet hij het niet meer goedkomen tussen Beerschot en hem: “Daarvoor is er te veel gebeurd. Toen ik werd buiten gewerkt was ik moe, aangeslagen en kwaad. Ik heb werkelijk afgezien die eerste maanden. Vooral door de manier waarop alles verliep en de onterechte verwijten die me gemaakt werden.”

Wat hem dwars zit is dat het huidige bestuur de financiële problemen op hem wil afschuiven: “Ik kan zeggen dat er in mijn tijd nooit een deurwaarder op het Kiel rondliep, iedereen betaald werd op tijd en we aan het eind van het jaar winst boekten. Als Vanoppen de laatste twee jaar geld verdiende aan transfers komt dat door spelers die wij binnenhaalden: Wanyama, Kaminski, Kagelmacher, daar heeft Beerschot toch geen slechte zaak aan gedaan?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties