De Corte: "Ik was verrast door de werkethiek"

De Corte: "Ik was verrast door de werkethiek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De trainerswissel bij Beerschot heeft tot nu toe nog geen succes gehad, maar Wim De Corte blijft de moed er in houden: "Als ik me verbrand is dat maar zo", zegt hij in S/V Magazine. Ondertussen hekelt hij ook de mentaliteit van sommige spelers.

"Ik stond soms verwonderd van het gebrek aan werkethiek, ja", vertelt De Corte in het magazine. Vooral het feit dat er nog steeds verwezen wordt naar het incident met Coulibaly steekt bij de Beerschottrainer. "Het kan dat er achteraf hier en daar zaken zijn blijven hangen. Maar als er zijn die nu nog altijd daarnaar teruggrijpen, zegt dat alles over hoe zij met het huidige bezig zijn."

Ook de financiële perikelen mogen volgens De Corte geen excuus zijn voor de spelers. "Als er spelers zijn die daar een probleem mee hebben, moeten ze zich wenden tot de financieel directeur en moet iedereen werken aan een oplossing, want zoiets mag nooit een impact krijgen op het veld. Als die jongens hun mond opendoen, kunnen we er tenminste over praten. En als het te erg in hun hoofd zit, heb ik liefst dat ze een stapje opzijzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties