Iachtchouk kiest voor Westerlo

Robby Morren
Robby Morren
| 37 reacties
Iachtchouk kiest voor Westerlo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo wil absoluut opnieuw naar eerste klasse en blijft zich verder versterken. Na de komst van Rentmeister en Gnohéré is nu ook de transfer van Oleg Iachtchouk zo goed als rond.

Robby Morren in Westerlo

Iachtchouk zal het komende anderhalf seizoen naar alle waarschijnlijkheid in het Kuipje voetballen. Westerlo bereikte daarover een akkoord met de aanvaller. Met Cercle moeten nog een aantal details worden afgerond maar vanaf zondag traint de ex-Anderlechtspeler met Westerlo mee.

"De transfer is nog niet 100% afgerond maar vanaf morgen traint hij met ons mee", legt trainer Frank Dauwen uit. "Zijn ervaring is sowieso een meerwaarde voor Westerlo. Voorin missen we toch wat scorend vermogen en met Oleg hebben we dat gevonden."

Nog geïnteresseerden
“Er was interesse van nog een aantal andere clubs, ook uit eerste klasse”, bevestigt Iachtchouk die in de tribune zat tijdens de wedstrijd Westerlo – WS Woluwe. “Mijn doel is om Westerlo mee aan de promotie naar eerste klasse te helpen. Ik weet dat het er in tweede klasse wat fysieker aan toe gaat maar dat mag geen probleem zijn.”

Iachtchouk voetbalde sinds 2007 bij Cercle Brugge. Hij begon ook dit seizoen als titularis bij de Vereniging onder Bob Peeters maar de laatste maanden kwam hij niet meer van de bank. Zijn laatste wedstrijd voor de groen-zwarten dateert van eind oktober.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties